ABOUT




To Elegance Models Agency αντιπροσωπεύει επαγγελματίες μοντέλα γυναίκες και άνδρες στον χώρο της μόδας, από το 1995 στην Αθήνα. Ιδρυτής του o Βαγγέλης Ιωάννου, ένας άνθρωπος με πάνω από 20 χρόνια εμπειρία στον χώρο του fashion business.

To Elegance Models Agency παρέχει τη διαχείριση σε επαγγελματίες αλλά και σε νέα μοντέλα, συνεργάζεται με διεθνή πρακτορεία και κάνει επίσης scouting για νέα ταλέντα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Το εντυπωσιακό για τo Elegance Models Agency είναι πως βρίσκει πάντα τον τρόπο να πρωτοπορεί και να κατευθύνει τις κινήσεις στην μόδα, διοργανώνοντας events που συνδυάζουν τη μουσική από διάσημους djs και την επίδειξη μόδας μαζί, κάτι το οποίο αποτελεί την τελευταία τάση παγκοσμίως, καθώς επίσης και διαγωνισμούς ομορφιάς πάντα με τη συμμετοχή των διασημότερων σχεδιαστών, στιλιστών, κομμωτών και διαφημιζόμενων που έχουν σχέση με τον χώρο της μόδας.

Παρέχει επίσης σε νέους και νέες εμφανίσιμες την δυνατότητα να συμμετάσχουν σε TV spots και video clips, περιοδικά, καταλόγους, καθώς επίσης και σε προωθητικές ενέργειες-promotion που αφορούν προϊόντα όπως ποτά, τσιγάρα κ.λπ....

Τέλος, αυτό που χαρακτηρίζει τo Elegance Models Agency είναι οι άμεσες υπηρεσίες που παρέχει ώστε ο πελάτης να είναι πάντα ευχαριστημένος στον χρόνο και στην ποιότητα που απαιτείται, μαζί με την αίσθηση απόλυτης ευθύνης.

Μια επιχείρηση που αποτελείται από νέους ανθρώπους που έχουν την εργασία τους ως πρώτη τους προτεραιότητά, ικανοί να ανταπεξέλθουν σε οποιαδήποτε πιθανή απαίτηση πάντα με σοβαρότητα, αξιοπιστία και υπευθυνότητα.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου